Inspiratiebijeenkomsten


De uitdaging

Veilig werken wil toch iedereen! In het praktijk- en speciaalonderwijs, binnen de dagbesteding met uitstroom naar arbeid en ook anderstaligen en laaggeletterden. Niet iedereen kan het VCA-B certificaat behalen. Maar veilig werken volgens de Arbowet is voor iedereen belangrijk en haalbaar! De vraag is: hoe kunnen we de veiligheidsvaardigheden leren aan onze doelgroepen? Start, Werk & Blijf veilig biedt veiligheidsprogramma’s op maat voor iedereen, waarbij de instructies en inhoud altijd passend zijn bij het niveau van de deelnemer.

Wat kunt u verwachten

Start, Werk & Blijf veilig heeft veel ervaring met veilig werken binnen bovenstaande doelgroepen. Raak geïnspireerd door de voorbeelden en oplossingen die vanuit de praktijk zijn ontwikkeld. En: hoe zit het nu precies met VCA? Allemaal vragen die we gaan beantwoorden. We hopen dat u zich aan het eind van de bijeenkomst bewust bent dat veilig werken een vaardigheid is die iedereen op zijn of haar eigen niveau en werksituatie kan leren.

De aanbieding

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die de ambitie heeft om veilig te werken zoals directieleden, praktijkdocenten, bedrijfshulpverleners, begeleiders in de zorg en andere veiligheidsfunctionarissen die te maken hebben met deelnemers uit onze doelgroepen. De deelname is gratis!

Inspiratiebijeenkomsten

Geïnspireerd en daardoor geïnteresseerd...

Meld je dan snel (gratis) aan bij een van onze inspiratiebijeenkomsten!