Hercertificering SWB Trainer en/of SWB Examinator

Als SWB trainer en/of SWB examinator ben je in het bezit van een geldige certificaat inclusief SWB Persoonspas. Het SWB certificaat is 3 jaar geldig. Wanneer deze 3 jaar verstreken zijn zal er een hercertificering plaats moeten vinden.

Wat houdt deze hercertificering in?

Deze hercertificeringstraining bestaat uit theorie, met aansluitend een theoretische toets over de inhoud van deze training en bewustwordingsvragen. Mocht het resultaat hieruit ‘onvoldoende’ blijken dan zal er binnen 3 maanden na het maken van de toets een herkansing plaatsvinden op een SWB locatie in Nederland.

Deze training voor hercertificering kan op maat gemaakt worden voor jouw organisatie.

Wanneer de toets met voldoende resultaat wordt afgerond ontvangt de deelnemer een nieuw certificaat inclusief een SWB Persoonspas met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Vervallen licentie

Wanneer men zich niet tijdig aanmeld voor de hercertificering zal de licentie als SWB Trainer en/of SWB Examinator komen te vervallen. Hierdoor heeft de desbetreffende SWB Trainer en/of SWB Examinator geen toegang meer tot het ‘docenten-/leidinggevende profiel’ binnen ons Single Sign-On systeem. De SWB Trainer heeft dan ook niet meer de bevoegdheid om een SWB training /les te mogen verzorgen en de SWB Examinator kan geen examens meer afnemen. 

Voorkom dit door je nu in te schrijven voor de hercertificering.

Inschrijving training hercertificering SWB Trainer en/of SWB Examinator

Hercertificering SWB Trainer en/of SWB Examinator

Groepsinschrijving

op eigen locatie

Schrijf je hier in voor de hercertificeringstraining voor 2-12 kandidaten, op een door jouw aangegeven locatie en moment.

Inschrijven

Wil je meer weten over de hercertificering?

Mail ons dan je vraag of start de chat.