Vernieuwd E-learning platform

Start veilig E-learning maakt gebruik van het innovatieve X-learning methode van Invitra. Om de e-learning veilig te kunnen gebruiken is toepassing van de nieuwste technieken noodzakelijk. Binnenkort (in de eerste week van mei 2019) vindt er dan ook een uitgebreide update binnen het X-learning platform plaats. Lees hier onder wat dit voor jullie betekent.

Vernieuwd E-learning platform

Klaar voor de toekomst

Door de nieuwe update worden een aantal issues opgelost en wordt de programmatuur zodanig ingericht dat we in de toekomst veilig gebruik kunnen maken van onze e-learning. Ook de toekomstige AVG regelgeving is hierin al meegenomen.

Vernieuwd E-learning platform

Flash Player

Ons platform maakt nu nog gebruik van Flash Player. Deze is nodig om interactieve content te bekijken. Met ingang van 2020 wordt de Flash Player niet meer ondersteund. Om deze reden zal tijdens de geplande update in mei 2019 Flash Player dan ook vervangen worden.

Vernieuwd E-learning platform

Op alle apparaten...

Iets waar we allemaal naar uitkijken! Door toepassing van de geplande update wordt onze e-learning responsive. Dit betekent dat de site zich aanpast aan het scherm waarop een bezoeker de website bekijkt. Hierdoor is het mogelijk om ook met een ipad de e-learning te benaderen.

< >