Samen werken aan veiligheid

SWB werkt samen met diverse deskundige partijen die hun sporen in de branches van onze doelgroepen hebben verdiend. Gezamenlijk zorgen wij voor de juiste instructie en versterken elkaar op diverse deelgebieden. 

 

Kopregel

Samen werken aan veiligheid

Fiolet taaltrainingen

Fiolet Taaltrainingen is een zelfstandig taleninstituut met vestigingen in Purmerend, Hoorn en Schagen. Zij zijn gespecialiseerd in taaltrainingen aan hen die Nederlands niet als hun moedertaal hebben geleerd.

Lees verder
Samen werken aan veiligheid

Elgran Logistic trainingen

“In elke zakelijke relatie spelen kwaliteit en prijs een belangrijke rol. Maar vaak is vertrouwen toch de doorslaggevende factor. Daarom gaat de zakelijke benadering van Elgran verder dan het opleiden van medewerkers alleen.”

Lees verder
Samen werken aan veiligheid

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam atque ipsam nihil, adipisci rem minus? Voluptatem distinctio laborum porro aspernatur.

Lees verder

Elgran Logistic trainingen- Dorus de Groot

Dorus is het hart en de spin in het web bij Elgran, hierbij wordt hij gesteund en ontlast door zijn kinderen.Opleiden is meer dan alleen maar lesgeven! Het opleiden van mensen is een passie die je met hart en ziel moet doen.Dorus de Groot leidt samen met zijn dochter Laila en zoon Jason dit bedrijf en geeft al jaren samen met zijn collega’s trainingen in logistieke opleidingen en VCA certificaten op hun eigen trainings- en opleidingscentrum aan de Bolle Akker 5 te Bakel en verzorgd ook opleidingen op locatie. Zij werken graag met mensen uit de doelgroepen van SWB en laten hen kennis maken met zaken die men niet verwacht of niet achter de materie zoekt.

Voor de regio Zuid Nederland is Elgran reseller voor alle SWB producten.

Lees verder
Samen werken aan veiligheid