Start Werk & Blijf veilig werkt samen

Aan veiligheid werk je samen!

We werken samen met arbodiensten, overheden en innovatiebureau TNO. Onze partner TNO brengt veel kennis en houdt ons continu in beweging, net als Hogeschool Utrecht. Ministeries vragen om meer veiligheid in opleidingen en zien potentie in SWB.

Het innovatieve kennisoverdracht systeem is gebouwd door Invitra en het Single Sign On systeem door Plan Plan Internet. Het systeem moet zo zelfstandig mogelijk functioneren. Het is ons streven dat organisaties zoveel mogelijk zelf doen na onze training, binnen hun eigen SWB-omgeving.

Om organiaties op te leiden hebben wij de SWB training gedeeltelijk uit besteed.

Wil jij ook Trainer worden van Start Werk & Blijf veilig?

Kom dan in gesprek met ons en overtuig ons waarom jij onze trainer moet worden

Start Werk & Blijf veilig werkt samen

Samenwerking SSVV/VCA

Start, Werk & Blijf veilig heeft een veiligheidszorgsysteem ontwikkelt voor organisaties waarvoor VCA niet is bedoeld. Organisaties die medewerkers inzetten bij ‘laag risicovolle’ werkzaamheden. Zij worden op maat en naar vermogen, begeleid bij het behalen van het ‘Start Veilig’ certificaat waardoor zij niet meer het VCA certificaat hoeven te behalen.

Indien mogelijk, kan dit traject een mogelijke opstap zijn naar een VCA-certificaat, maar alleen als iemand dat zelf wil en niet omdat het te onpas wordt geëist.

Lees verder