Subsidie

ESF-E Subsidie

Subsidie

2016

Duurzame inzetbaarheid van werknemers stimuleren. Het leveren en het realiseren van oplossingen voor blijvende arbeidsparticipatie met toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Dit kan gerealiseerd worden door het bevorderen van gezond, veilig, gemotiveerd en productief werken.

Op dit moment kun je niet meer inschrijven voor de ESF-E Subsidie, maar SWB heeft dit in verschillende projecten vertaald.

Veilig werken en cyclus verbeteren van processen is op dit moment zeer actueel

Friso Bouwgroep wil hierin haar verantwoordelijkheid nemen en gaat aan de slag met veilig werken. Gedrag en cultuur zijn volgens de directie van Friso Bouwgroep de belangrijkste sleutels op de werkvloer om dat ene fatale ongeval te voorkomen. De barrières moeten zó opgebouwd zijn dat ze niet te doorbreken zijn. Er moet een zelfregulerende omgang met veiligheid ontstaan en dus niet alleen een theoretische, maar een praktisch veilige werkplek, waar alle stakeholders en medewerkers op hun eigen niveau een bijdrage aan leveren.

Friso Bouwgroep Sneek

Duurzaam werken aan veiligheid binnen ’s Heeren Loo

's Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. De instelling is betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Onze toewijding en professionaliteit komen terug in alles wat we doen. Door een proactieve houding weten we wat er speelt en kunnen we hier snel en adequaat op inspelen. Veilig werken in de zorg is een onderwerp dat op dit moment actueel is.

’s Heeren Loo wil hierin verantwoordelijkheid nemen en gaat aan de slag met veilig werken.

's Heeren Loo Julianadorp