Veiligheidsopleiding voor elke doelgroep

SWB is geschikt voor iedereen

SWB is de Veiligheidsopleiding voor elke doelgroep. ZZP'er? In loondienst? Leidinggevende? Iedereen is welkom die veiligheid belangrijk vindt!

Inspelen op de klantbehoefte, kwaliteit bieden en contact onderhouden... dat vinden wij belangrijk. Gaat u met SWB aan de slag, dan zetten we ons systeem zo in dat u daar financieel winst uithaalt.

Bedrijven weten maar al te goed dat een dodelijk ongeval met bijbehorend onderzoek en media-aandacht schadelijk is voor hun reputatie. Wees dit VOOR en zorg dat de veiligheid goed geregeld is. De veiligheidsbewustwording moet zodanig landen bij o.a. leidinggevenden dat ze weten: als ik dit geregeld heb, kan ik met een gerust hart naar huis.

Gedrag en cultuur zijn de belangrijkste onderdelen op de werkvloer om dat ene fatale ongeval te kunnen voorkomen. Deze barrières willen we graag zó opbouwen dat ze niet te doorbreken zijn. Daarnaast zorgt de methodiek voor een goede aansluiting tussen het onderwijs en bedrijfsleven en geeft het inzicht in eigen organisatie.

Organisatiegerichte informatie

Veiligheidsopleiding voor elke doelgroep

Onderwijs

MBO, VMBO, PRO, VSO

Lees verder
Veiligheidsopleiding voor elke doelgroep

Bedrijfsleven

Zet veiligheid bovenaan op de agenda!

Lees verder
Veiligheidsopleiding voor elke doelgroep

Participatiewet

Voor gemeenten en SW-bedrijven

Lees verder

Wil je meer informatie?

Laat dan je gegevens achter, zodat wij je terug kunnen bellen.

Of start de chat en ontvang direct / zo spoedig mogelijk reactie.