Vernieuwd e-learning platform

Vol trots willen wij jou laten weten dat we vanaf 1 mei gebruik maken van ons vernieuwde e-learning platform. We hebben het oude platform in een nieuw jasje gestoken en wat extra functies gegeven. Daarnaast is het e-learning systeem gebouwd in een nieuwe programmeertaal zodat het weer up-to-date is voor de komende 10 jaar. Het zijn voornamelijk de kandidaten die met deze wijziging in aanraking komen.

Voor jou als SWB-trainer worden er in de loop van dit jaar extra opties/functies toegevoegd aan het systeem. Je kunt hierbij denken aan het vastzetten van het niveau van zowel de trainingen als het proefexamen en beter inzicht in de resultaten van de kandidaat. Op deze manier kun je de kandidaten nog beter volgen en van de juiste informatie voorzien. Uiteraard komen we hierop terug als het zover is.

Vernieuwd e-learning platform

Weergave kandidaat

Inloggen gaat voor iedereen nog steeds op dezelfde manier. Ga naar www.swbveilig.nl en vul hier de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Deze gegevens zijn ongewijzigd gebleven.

Nadat iemand is ingelogd en kiest voor de tegel 'e-learning' dan zal het vernieuwde platform getoond worden. De afbeelding hiernaast laat zien wat de kandidaat 'Karin' ziet.

Alle resultaten die de kandidaat reeds behaald heeft via het oude platform, zijn meegenomen naar het vernieuwde platform. De voortgang blijft ook ongewijzigd. De resultanten hiervan kan de kandidaat zelf ook overzichtelijk terug zien.

-

Hieronder worden de verschillende menu items uitgelegd.

Vernieuwd e-learning platform

Vervolgplan: Vernieuwd en uitgebreider platform voor SWB trainers

De SWB trainers krijgen op dit moment beperkte informatie betreffende de voortgang en resultaten van de kandidaten. Wij zijn bezig om deze informatie uit te breiden. Hierbij kun je denken aan de volgende punten:

- Uitgebreide informatie van de voortgang (wat heeft de kandidaat wanneer gedaan)
- Het inzien van de resultaten van de kandidaat per onderwerp (om zo beter te kunnen sturen)
- Resultaten van het proefexamen in kunnen zien (nu kan alleen de kandidaat dit op het moment van afronden)
- Niveau vast kunnen zetten per kandidaat (zowel de video's als het proefexamen)
- Kandidaten zelf kunnen archiveren
- De bekende 'vinkjes' weghalen zodat de kandidaat weer opnieuw met de lesstof aan de slag kan

Heb je zelf nog wensen voor in het systeem laat het ons dan weten via onderstaande knop.

Wens indienen